Çrregullimet që trajton CBT
You are here:

Çrregullimet që trajton CBT

CBT është një terapi fleksibël që mund të adaptohet për të përmbushur nevojat tuaja të veçanta. Studime të shumta dëshmojnë se CBT është një trajtim efikas për një sërë problemesh të shëndetit mendor siç janë:

 • çrregullimet e ankthit dhe sulme paniku
 • depresion
 • probleme me inatin
 • çrregullim obsesiv-kompulsiv (OCD)
 • probleme me të ushqyerin
 • fobi
 • çrregullimi i stresit post-traumatik
 • probleme me gjumin
 • çrregullimi borderline i personalitetit
 • probleme me abuzimin me substanca të ndryshme
 • psikoza
 • skizofreni
 • probleme seksuale
 • probleme në marrëdhënie ndërpersonale
ICBT - 17