Kontakt
You are here:

KONTAKTET TONA

Rruga Abdyl Frashëri, Pallati 9, Hyrja 10, Ap./14,
1019, Tiranë - Shqipëri

Zyra jonë !

(+355) 69 299 4973

Keni pyetje ? Na telefononi !

info@icbt.al

Na kontaktoni ne adresën tonë Email !

FORMA E KONTAKTIT

Dëshironi të lini një takim? Keni pyetje?

Ju ftojmë të na kontaktoni nëpërmjet të dhënave të mëposhtme.

Nëse jeni të interesuar për të lënë një takim vlerësimi, një nga psikologët tanë do t’ju kontaktojë në telefon. Kjo na jep mundësinë që t’ju prezantohemi, shkurtimisht t’ju tregojmë qëllimet tona dhe gjithashtu ju jep juve informacion rreth asaj që ne  ofrojmë.

Me kënaqësi do t’ju përgjigjemi dhe pyetjeve tuaja në email, por gjithsesi, ne preferojmë që diskutimet rreth cështjeve personale  të shëndetit mendor ti bisedojmë ballë për ballë.

  NA NDIQNI NE RRJETET TONA SOCIALE !

  Facebook

  Instagram

  Linkedin

  Twitter

  Youtube

  WhatsApp